Prijeđite na glavni sadržaj

Dvije mlade znanstvenice IRB-a odabrane u Group of Eight European Fellows in 2011

6.12.2010.
Dvije mlade znanstvenice IRB-a odabrane u Group of Eight European Fellows in 2011

Dr. sc. Jadranka Barešić iz Laboratorija za mjerenje niskih aktivnosti (ZEF) i dr. sc. Branka Jeličić iz Laboratorija za molekularnu i staničnu biologiju (ZMB) odabrane su, zajedno s još šest znanstvenika iz europskih zemalja, u Group of Eight European Fellows in 2011. Svaki od osam ukupno odabranih znanstvenika dobit će stipendiju u iznosu od 20.000 dolara za put u Australiju i rad na nekom od prestižnih australskih The Group of Eight (Go8) sveučilišta u trajanju do šest mjeseci.

Dr. sc. Jadranka Barešić boravit će u Research School of Earth Sciences na the Australian National University, a dr. sc. Branka Jeličić u Department of Biochemistry and Molecular Biology na Monash University.

The Group of Eight (Go8) je udruženje osam vodećih australskih sveučilišta čiji je primarni interes istraživanje te profesionalno usavršavanje. Članstvo se sastoji od podrektora The Australian National University, Monash University, The University of Adelaide, The University of Melbourne, The University of New South Wales, The University of Queensland, The University of Sydney and The University of Western Australia.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.