Prijeđite na glavni sadržaj

Finska gospodarska delegacija u posjeti IRB-u

16.6.2010.
Finska gospodarska delegacija u posjeti IRB-u

Danas su Institut Ruđer Bošković posjetili čelnici finske središnje gospodarske komore i Svjetske trgovinske organizacije iz Helsinkija zajedno sa skupinom direktora 7 finskih kompanija gdje su se sastali s dr. sc. Marinom Roje, pomoćnikom ravnateljice za financije i gospodarstvo, dr. sc. Hrvojem Zorcom, savjetnikom za inovacije i tehnologiju, dr. sc. Tomom Antičićem, savjetnikom za suradnju sa sveučilištima u Republici Hrvatskoj, te Domagojem Orebom i Davorom Aničićem iz Ruđer Inovacija d.o.o. Posjet je organiziran od strane Hrvatskog veleposlanstva u Helsinkiju te Svjetske trgovinske organizacije s ciljem razmatranja buduće suradnje i ulaganja.

U sklopu svog posjeta Hrvatskoj finska delegacija obišla je i Agenciju za promociju stranih ulaganja, Hrvatsku gospodarsku komoru, Ministarstvo vanjskih poslova europskih intergracija, Europsku banku za obnovu i razvoj, te pojedine tvrtke od mogućeg interesa.

Ovaj posjet se nastavlja na već potaknute inicijative ravnateljice Instituta Ruđer Bošković dr. sc. Danice Ramljak i Veleposlanstva Republike Hrvatske u Finskoj.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.