Prijeđite na glavni sadržaj

Institut Ruđer Bošković najavljuje seriju predavanja veleposlanika zemalja akreditiranih u Republici Hrvatskoj

21.10.2010.
Institut Ruđer Bošković najavljuje seriju predavanja veleposlanika zemalja akreditiranih u Republici Hrvatskoj

U svrhu razmjene ideja te poboljšanja suradnje između Hrvatske i zemalja kojima su znanost i obrazovanje osnova za razvoj visokih tehnologija kao pokretača gospodarskog napretka modernih društava, Institut Ruđer Bošković pokreće novi projekt – seriju predavanja veleposlanika zemalja akreditiranih u Republici Hrvatskoj, pod nazivom The Embassy Series of the Ruđer Bošković Institute. Predavanja će se održavati jednom mjesečno u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu, a bit će namijenjena akademskoj, poslovnoj i diplomatskoj zajednici kao i cjelokupnoj hrvatskoj javnosti.

The Embassy Series omogućit će da veleposlanici zemalja akreditiranih u Republici Hrvatskoj govore o znanstveno-tehnologijskoj politici i programima svojih zemalja s posebnim naglaskom na vodeće istraživačke institucije i tvrtke koje se bave visokim tehnologijama.

Posebna nam je čast najaviti da će ovu seriju otvoriti nj. e. Beverly Mercer, veleposlanica Australije u RH, 27. listopada 2010. godine u 16:00 sati, Vijećnica HGK, Rooseveltov trg 2, Zagreb.

Institut je u ovoj inicijativi do sada podržalo 15 veleposlanika zemalja akreditiranih u RH, a predavanja će uvelike doprinijeti boljim bilateralnim suradnjama Hrvatske i međunarodnom profiliranju Instituta Ruđer Bošković.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.