Prijeđite na glavni sadržaj

Međunarodna ljetna škola Adriatic School on Nanoscience - ASON-1

3.9.2010.
Međunarodna ljetna škola Adriatic School on Nanoscience - ASON-1

U korak s europskom i svjetskom strategijom u području razvoja nanotehnologije kao modernog dostignuća koje pokreće gospodarstvo razvijenih zemalja, Institut Ruđer Bošković po prvi put u Hrvatskoj organizira međunarodnu ljetnu školu Adriatic School on Nanoscience - ASON-1 u suradnji s vodećim institucijama u području nanotehnologije: Finskog Centra za nanoznanost Sveučilišta Jyvaskyla i Joanneum Research iz Graza.

Škola će se održati od 19. do 23. rujna 2010. godine u Dubrovniku, a okupit će tim vrhunskih hrvatskih i europskih predavača iz područja nanoznanosti kao i polaznike iz nekoliko zemalja.

U sklopu ljetne škole, 19. rujna 2010. godine biti organiziran i poseban okrugli stol na kojem će sudjelovati znanstvenici i gospodarstvenici iz Hrvatske i regije. Fokus okruglog stola bit će potencijal zemalja u regiji da kroz razvoj nanotehnologije uspješno pokrenu gospodarstvo jer su globalna konkurentnost i prodor na svjetsko tržište mogući jedino zahvaljujući sustavnom promicanju inovacija i povezivanju znanosti s gospodarstvom.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.