Prijeđite na glavni sadržaj

Nela Pivac postala pomoćni urednik časopisa Progress in Neuro-Psychopharmacology & Biological Psychiatry

25.8.2017.

Znanstvena savjetnica IRB-a u trajnom zvanju, prof. dr. sc. Nela Pivac, voditeljica Laboratorija za molekularnu neuropsihijatriju, Zavoda za molekularnu medicinu Instituta Ruđer Bošković te izvanredna profesorica na Sveučilištu J. J. Strossmayer u Osijeku, od lipnja 2017. godine preuzela je funkciju pomoćnog urednika cijenjenog časopisa Progress in Neuro-Psychopharmacology & Biological Psychiatry.

Nela Pivac postala pomoćni urednik časopisa Progress in Neuro-Psychopharmacology & Biological Psychiatry

Ta je funkcija svjetska potvrda znanstvene izvrsnosti prof. dr. sc. Nele Pivac i znanstvenih istraživanja koja njezin tim provodi u Laboratoriju za molekularnu neuropsihijatriju Instituta Ruđer Bošković.

Časopis se citira u BIOSIS, Elsevier BIOBASE, Cambridge Scientific Abstracts, Chemical Abstracts, Current Contents/BIOMED Database, Current Contents/Index to Scientific Reviews, Current Contents/Life Sciences, MEDLINE®, EMBASE, Research Alert, SCISEARCH, Science Citation Index i Scopus bazama podataka.

Progress in Neuro-Psychopharmacology & Biological Psychiatry je vrlo ugledan multidisciplinarni časopis s čimbenikom odjeka (IF) za 2016. godinu IF=4.187; a 5-godišnji IF=4.131; i rangiran je u prvih 25% (Q1) časopisa četri navedena područja: unutar 16.0 % (41 od 256) u farmakologiji, unutar 19.7% (28 od 142) u psihijatriji, unutar 18.5% (36 od 194) u kliničkoj neurologiji i unutar 24.4% (63 od 258) u neuroznanosti.

Kontaktirajte nas

Više informacija

N

P

Nela Pivac

dr. sc. , Znanstveni savjetnik u trajnom zvanju

Ova stranica koristi kolačiće

neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.