Prijeđite na glavni sadržaj

Noć pod zvijezdama na "Ruđeru" (listopad 2010.)

12.10.2010.
Noć pod zvijezdama na "Ruđeru" (listopad 2010.)

Institut Ruđer Bošković (IRB) poziva Vas na Noć pod zvijezdama na "Ruđeru" koja će se održati u petak, 15. listopada 2010. godine s početkom u 18 sati na IRB-u, Bijenička cesta 54, Zagreb.

Od 18 do 20 sati na rasporedu su predavanja. Dr. sc. Slobodan Danko Bosanac održat će predavanje "Život i civilizacija u svemiru", a nakon njega prof. dr. sc. Dejan Vinković održat će predavanje "Kako je nastala i kako će nestati Zemlja?". Na predavanjima će biti riječi o pitanjima koja zaokupljaju maštu svih ljudi - kako je sve počelo, kako se svemir razvijao, jesmo li sami u svemiru, što smo i gdje smo mi?

Od 19 do 20 sati možete posjetiti izložbu teleskopa i prisustvovati dječjim radionicama, a od 20:30 do ponoći predviđeno je promatranje neba teleskopima budući da su, po svemu sudeći, vremenske prilike povoljne.

Noć pod zvijezdama na "Ruđeru" IRB organizira u suradnji s Hrvatskim astronomskim društvom, Zvjezdarnicom Zagreb, Astronomsko-astronautičkim društvom Zagreb, Remetinečkim astronomskim društvom i Astronomskim društvom Beskraj.

Mole se oni koji su na prošlom događaju slušali predavanja da prepuste mjesto onima koji nisu imali tu mogućnost. Ulazak na IRB s osobnim vozilima nije moguć.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.