Prijeđite na glavni sadržaj

Osmo predavanje u ciklusu The Embassy Series Sponsored by the Ruđer Bošković Institute

23.1.2012.

Pozivamo vas na predavanje veleposlanika Republike Koreje, Nj. E. Parka Seong Unga pod naslovom "Dynamic History of Korean Science and Technology" koje će se održati u četvrtak 2.2.2012. godine u dvorani III. krila Instituta Ruđer Bošković, Bijenička 54, s početkom u 16:00 sati.

Predavanje će biti usmjereno na razvoj Republike Koreje u posljednjih 40 godina i ulaganje u high tech industriju, odnosno proizvodnju novih materijala, mehaniku, industrijsku robotiku, bioinžerenjering, mikroelektroniku, itd.

Gospodarski razvoj Koreje snažno je usmjeren na ulaganje u istraživanja i razvoj (R&D), a ovo predavanje obuhvatit će strukturu, povijesni razvoj i buduće smjerove Korejskog R&D sustava – glavnog pokretača iznimnog gospodarskog rasta Republike Koreje.

Osmo predavanje u ciklusu The Embassy Series Sponsored by the Ruđer Bošković Institute

Nj. E. Park Seong Ung

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.