Prijeđite na glavni sadržaj

Posjet delegacije Kosova IRB-u

13.9.2012.
Posjet delegacije Kosova IRB-u

Delegacija Republike Kosovo, predvođena prvim zamjenikom ministra obrazovanja, znanosti i tehnologije Nehatom Mustafom, jučer je posjetila Institut Ruđer Bošković.

Delegaciju je primio ravnatelj IRB-a dr. Tome Antičić, a sastanku su nazočili predsjednik Znanstvenog vijeća dr. Miroslav Plohl, dr. Marin Roje, dr. David Smith, dr. Igor Weber i dr. Tonči Tadić.

Na sastanku se razgovaralo o mogućnostima suradnje između IRB-a i sveučilišta na Kosovu kao i o zajedničkom nastupu prema EU fondovima u području transfera znanja.

Uz prvog zamjenika ministra, delegaciju Republike Kosovo sačinjavali su Usmen Baldzi, drugi zamjenik ministra zadužen za obrazovanje manjina na Kosovu, Teuta Danuzaj, direktorica Nacionalnog Autoriteta za Kvalifikacije, Alush Istogu, direktor Odjela administracije douniverzitetskog obrazovanja, Segja Vehapi, asistent u kabinetu ministra te Marija Crnković iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Nakon sastanka delegacija Kosova obišla je Institut Ruđer Bošković i prostorije Zavoda za eksperimentalnu fiziku gdje je v.d. predstojnik Zavoda dr. Milko Jakšić predstavio akceleratorski sustav Instituta.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.