Prijeđite na glavni sadržaj

Rad dr. sc. Maje Buljan objavljen u časopisu Virtual Journal of Nanoscale Science & Technology

29.9.2010.
Rad dr. sc. Maje Buljan objavljen u časopisu Virtual Journal of Nanoscale Science & Technology

Dr. sc. Maja Buljan (Zavod za fiziku materijala, Laboratorij za poluvodiče) dobila je još jedno priznanje svojim istraživanjima o prostorno uređenoj rešetci germanijevih nanočestica u amorfnoj matrici - ovoga puta deponiranima na (nano)valovitim silicijskim podlogama.

Nakon što je njezin rad Growth of spatially ordered Ge nanoclusters in an amorphous matrix on rippled substrates objavljen u uglednom časopisu Physical Review B82 (125316) od 14. rujna 2010, uredništvo Virtual Journal of Nanoscale Science & Technology ga je uvrstilo u svoje izdanje od 20 rujna.

Virtual Journal, koji objavljuju American Institute of Physics i American Physical Society u suradnji s brojnim drugim stručnim društvima i izdavačima, je urednička kompilacija poveznica na istaknute članke iz odabranih područja najmodernijih istraživanja objavljene u časopisima udruženih izdavača. Svrha kompilacije je brzi pristup velikom broju članaka s fronte specijaliziranih istraživanja, te isticanje važnih novih rezultata u ključnim područjima.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.