Prijeđite na glavni sadržaj

Ravnateljica IRB-a dr. sc. Danica Ramljak održala radni sastanak s predstavnicima tvrtke IBM Hrvatska

30.4.2010.
Ravnateljica IRB-a dr. sc. Danica Ramljak održala radni sastanak s predstavnicima tvrtke IBM Hrvatska

Danas je na Institutu Ruđer Bošković ravnateljica dr. sc. Danica Ramljak održala radni sastanak s predstavnicima tvrtke IBM Hrvatska g. Damirom Zecom i g. Danielom Šimićem. Na radnom sastanku razmatrane su mogućnosti međusobne suradnje u području znanosti, obrazovanja i tehnologije, s posebnim naglaskom na mogući partnerski odnos IRB-a i IBM-a u osnivanju regionalnog istraživačkog centra za biotehnologiju i nanotehnologiju, po uzoru na IBM-ove centre u Zürichu (Švicarska) i Sofiji (Bugarska).

IBM je jedna od vodećih svjetskih tvrtki u području istraživanja i razvoja, poslovnog savjetovanja te implementacije informatičkih tehnologija. IBM u cijelom svijetu zapošljava gotovo 400.000 ljudi, a ostvaruje godišnji prihod od 95,8 milijardi američkih dolara.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.