Prijeđite na glavni sadržaj

Ravnateljica IRB-a na konferenciji Windays11 Business

8.4.2011.
Ravnateljica IRB-a na konferenciji Windays11 Business

Kakav nam je edukacijski sustav potreban da bismo stvorili "zemlju znanja"? Ima li naš visokoobrazovni sustav strateške odrednice? Koja je idealna struktura tržišta rada u Hrvatskoj u 2015. godini? Možemo li napraviti efikasnu poveznicu između proizvodnje i potražnje na tržištu rada? – samo su neka od pitanja koja su otvorena na okruglom stolu pod nazivom "Zemlja (ne)znanja", održanom jučer u okviru konferencije WinDays11 Business u Rovinju.

Okrugli stol je okupio vodeće ljude iz područja znanosti, obrazovanja i tehnologije među kojima su bili: ravnateljica Instituta Ruđer Bošković, dr. sc. Danica Ramljak, mr. sc. Mislav Balković, dekan Visoke škole za primijenjeno računarstvo, prof. dr. Vedran Mornar, predsjednik Nacionalnog vijeća za visoko obrazovanja, dr. sc. Davor Pavuna, École polytechnique fédérale de Lausanne EPFL, dr. sc. Goran Radman, dekan veleučilišta VERN, i Ivan Vidaković, direktor Microsofta Hrvatska.

Konferencija Microsoft Windays11 najveća je hrvatska tehnološka konferencija na kojoj više od stotinu predavača iz Hrvatske i svijeta, tijekom četiri dana, drži gotovo 140 predavanja o aktualnim temama iz svijeta tehnologije, uključujući i proizvode koji omogućavaju realizaciju "računalstva u oblaku". U sklopu Microsoft Windays11 održava se i tehnološka konferencija Windays11 Technology i poslovna konferencija Windays11 Business. Ove godine konferencija je posvećena temama rasta i razvoja poslovanja, njegova regionalnog i globalnog širenja te ulozi modernih tehnologija u ostvarivanju konkurentskih prednosti.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.