Prijeđite na glavni sadržaj

Svečano uručene godišnje nagrade mladim znanstvenicima i umjetnicima

30.3.2012.
Svečano uručene godišnje nagrade mladim znanstvenicima i umjetnicima

Društvo sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu, 27. ožujka 2012. godine, svečano je dodijelilo godišnje nagrade Društva za 2011. godinu.

Nagrade je dobilo jedanaest mladih znanstvenika i umjetnika, među kojima je i znanstvena novakinja Instituta Ruđer Bošković dr. sc. Nena Peran, koja je nagrađena za doprinos iz područja iz prirodnih znanosti.

Ova godišnja nagrada dodjeljuje se već 14-tu godinu zaredom, a osnovana je s ciljem poticanja znanstveno-istraživačke i umjetničke djelatnosti mladih znanstvenika i umjetnika do 35 godine, koji su zaposleni na fakultetima, akademijama ili institutima s punim radnim vremenom.

Svečanosti je prisustvovao i ministar znanosti, obrazovanja i sporta, dr. sc. Željko Jovanović, koji je izrazio nadu da će Ministarstvo uspjeti riješiti problem s reguliranjem radnog statusa znanstvenih novaka nakon doktorata.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.