Prijeđite na glavni sadržaj

U veljači u Zagrebu prva hrvatska konferencija o intelektualnom vlasništvu

26.11.2009.
U veljači u Zagrebu prva hrvatska konferencija o intelektualnom vlasništvu

Na današnjoj konferenciji za medije najavljeno je održavanje poslovne konferencije Intelektiv, prve hrvatske konferencije o intelektualnom vlasništvu. Konferencija Intelektiv, koja će se održati 25. veljače 2010. u zagrebačkom hotelu Sheraton, okupit će vodeće stručnjake s područja intelektualnog vlasništva i autorskog prava, gospodarstvenike, poduzetnike, političare i brojne druge sudionike, sa željom da se potakne promišljanje uprava tvrtki i svih zainteresiranih strana za komercijalizaciju i promicanje vrijednosti sustava intelektualnog vlasništva.

Konferenciju organiziraju Američka gospodarska komora u Hrvatskoj i konzultantska tvrtka Vernexo, a uz potporu Hrvatske gospodarske komore, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Ministarstva gospodarstva rada i poduzetništva, Hrvatskog društva za autorska prava, Delegacije Europske komisije u Republici Hrvatskoj, Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo te Instituta Ruđer Bošković.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.