Prijeđite na glavni sadržaj

Znanstveni četvrtak

10.5.2012.
Znanstveni četvrtak

Pozivamo vas na znanstveno–popularno predavanje „Razvojna neurobiologija perinatalnih oštećenja ljudskog mozga“ koje će održati prof. Miloš Judaš s Hrvatskog instituta za istraživanje mozga 17. svibnja 2012. u 18:00 h u predavaonici III. krila.

Prof. Miloš Judaš rođen je 1. svibnja 1961. godine u Petrinji, a danas živi u Zagrebu. Zaposlen je kao redoviti profesor neuroznanosti i anatomije, a prodekan je za znanost i pročelnik Odsjeka za razvojnu neuroznanost (Zavod za neuroznanost, Hrvatski institut za istraživanje mozga) na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Dobitnik je Spomenice Domovinskog rata (1994), posebne pohvale predsjednika Republike Hrvatske  dr. Franje Tuđmana za osobit doprinos uspostavi i održavanju sanitetske službe RH od početka 1991. godine i tijekom agresije na domovinu (1994) te Reda hrvatskog trolista, za izravne zasluge u ratu i obrani domovine (1997).

Ciklus znanstveno-popularnih predavanja "Znanstveni četvrtak" zajedno organiziraju Institut Ruđer Bošković i CFI Croatia s ciljem približavanja znanosti građanima.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.