Prijeđite na glavni sadržaj

Znanstveni skup akcije COST: “Epigenetics: Bench to Bedside“

19.4.2011.
Znanstveni skup akcije COST: “Epigenetics: Bench to Bedside“

U Splitu se, u Mediteranskom institutu za istraživanje života, 29. i 30. travnja 2011. godine održava znanstveni skup u okviru programa europske suradnje u znanosti i tehnologiji - COST "Epigenetics: Bench to Bedside".

Institut Ruđer Bošković aktivno sudjeluje u ovom interdisciplinarnom programu koji je primarno namijenjen proučavanju epigenetskih mehanizama uspostave i gubitka genske regulacije, vezanih uz pojavu različitih bolesti. Ovaj program okuplja biologe, kemičare, farmakologe i medicinare iz dvadesetak europskih zemalja koji će na skupu u Splitu prikazati rezultate svojih istraživanja. Skup je otvoren za javnost i ne uključuje kotizaciju, a zainteresirani kolege informacije o programu skupa mogu dobiti kod organizatora: dr. sc. Koraljke Gall Trošelj i dr. sc. Đurđice Ugarković, Zavodi za molekularnu medicinu i Molekularnu biologiju, Institut Ruđer Bošković.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.