Prijeđite na glavni sadržaj

3. Nacionalni eScience simpozij

24.2.2015.
3. Nacionalni eScience simpozij

Gdje i kada
Amsterdam ArenA 
Četvrtak, 8. listopad 2015
09:30-17:30

Besplatan pristup - potrebna registracija

Opis

Globalni društveni izazovi narednim godinama, kao što su klimatske promjene, povećana populacije i starenje, oskudice resursa i povećane urbanizacije zahtijevaju inovativne znanstvene i tehnološke intervencije. Jedan od najvažnijih pojedinačnih čimbenika u rješavanju tih ciljeva i revolucionaliziranje znanstvene prakse će biti povećanj kapaciteta da se iskoristi moć računalne tehnologije. 3. Nacionalni eScience Simpozij će predstaviti znanstvenike i istraživače iz svih disciplina digitalne tehnologije relevantne na njihovu terenu. Simpozij će predstaviti svjetsku klasu data-driven i računalno-intenzivnih istraživanja .

Teme

- Life Sciences & eHealth
- Okoliš i održivi razvoj
- Humanističke i društvene znanosti
- Fizika & Beyond

Za koga je

Simpozij će biti od interesa za znanstvenika (iz akademske zajednice i industrije), studente, znanstvenike, administratorima znanstvenih podataka i voditeljima. Biti će biti relevantnan za kemičare, fizičare, biologe , znanstvenike u Humanističkim i društvenim znanostima, znanstvenike u računalnim znanostima, matematičare i još mnogim drugima.

Registracija
Već se možete prijaviti za ovaj događaj slobodnog pristupa pomoću prijavnicu koja se nalazi na slijedećoj adresi: Prijavnica. Biti će ponuđena kava, ručak i osvježenja.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.