Prijeđite na glavni sadržaj

CASE 28 konferencija

Predavanje "Superračunarstvo u oblaku - kako koristiti Cloud za računalno zahtijevne probleme", dr.Davor Davidović, Centar za informatiku i računarstvo, IRB
11.5.2016.
CASE 28 konferencija

CASE28 je konferencija namijenjena je donosiocima odluka i IT profesionalcima koji se bave poslovnim i tehnološkim aspektima razvoja informacijskih sustava a koja će se održati u organizaciji tvrtke CASE,  u Hypocentru, Zagreb, Hrvatska.

Središnje teme ovogodišnje CASE28 konferencije biti će razvoj i korištenje Clouda u poslovnom okruženju te razvoj i mobilna rješenja za poslovne sadržaje. To su teme koje postaju sve bitnije i neizostavni su dio kako poslovnog okruženja,  neovisno o tipu uređaja ili softverske platforme.

Predavanja će biti organizirana u 4 grupe: 

1. CASEdev - UNAPREĐENJE PROCESA

2. CASEdev - PROJEKTIRANJE

3. CASEmobile - RAZVOJNE PLATFORME

4. CASEmobile - MOBILNA RJEŠENJA

U sklopu CASEdev - UNAPREĐENJE PROCESA sekcije, dr.Davor Davidović održat će predavanje pod naslovom "Superračunarstvo u oblaku - kako koristiti Cloud  za računalno zahtijevne probleme" u ponedjeljak 06.06.2016. godine. 

Cijeli program moze se pronaci na: http://www.case.hr/_download/repository/Poziv_case28_A4.pdf

CASE 28 web: http://case.conferenceatnet.com

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.