Prijeđite na glavni sadržaj

Prva radionica "International Workshop on Data Science" (IWDS 2016)

15.11.2016.

Radionica "International Workshop on Data Science" (IWDS 2016) održat će se u Zagrebu Zagreb, Hrvatska, 30. studenog 2016. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. Radionicu organizira Znanstveni centar izvrsnosti za znanost o podacima i kooperativnim sustavima, Istraživačka jedinica za znanost, s ciljem razmjene informacija o istraživačkim aktivnostima između akademskih institucija, gospodarstva i državnih agencija koji se bave teorijom i primjenama znanosti o podacima. Program radionice se sastoji od pozvanih predavanja i oralne i poster prezentacije.

Radionica je namjenjena doktorandima, istraživačima i programerima koji rade u akademskom sektoru ili industriji te su aktivni u polju teorije i aplikacija znanosti u podacima. The workshop audience will include doctoral students, postdocs, and researchers and developers working in academia and industry, who are active in the area of data science theory and applications.

Prijave su otvorene na: https://easychair.org/conferences/?conf=iwds2016

Vise o radionici: https://sites.google.com/site/iwdatascience2016/

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.