Prijeđite na glavni sadržaj

Radionica „AI Techniques: Advances, Analysis and Applications“ – otvorene prijave

29.10.2021.
Radionica „AI Techniques: Advances, Analysis and Applications“ – otvorene prijave

„AI Techniques: Advances, Analysis and Applications“ virtualna je jednodnevna radionica osmišljena s ciljem educiranja sudionika o različitim tehnikama korištenim pri radu s umjetnom inteligencijom, poput osnova kontrolnih parametara pri evolucijskim algoritmima, obrade prirodnog jezika, grupiranja podataka u klastere te sintetičkih slika za treniranje neuronskih mreža.

Radionicu organizira Hrvatski centar kompetencija za HPC u partnerstvu sa Slovenskim centrom kompetencija za HPC, uz tehničku potporu Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, a u okviru EuroCC projekta.

Radionica će se održati u virtualnom formatu po srednjoeuropskom vremenu, s početkom u 9:00 sati 11. studenog 2021. godine. Namijenjena je svim zainteresiranim istraživačima, nastavnicima i zaposlenicima znanstveno-istraživačkih i visokoobrazovnih institucija, uključujući doktorande i studente, ali i partnerima iz industrije i javnog sektora.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a rok za prijavu je 5. studenog 2021. godine.

Kratki raspored radionice:
  • 9:00 AM – 10:15 AM
    - Tome Eftimov, Ph.D. and Gjorgjina Cenikj, Department of Computer Systems, Jožef Stefan Institute, Ljubljana, Slovenia
  • 12:00 PM – 1:15 PM
    - Professor Rudolf Scitovski, Ph.D. Department of Mathematics, J.J. Strossmayer University of Osijek, Osijek, Croatia
  • 1:30 PM – 2:30 PM
    - Associate Professor Emmanuel Karlo Nyarko, Ph.D. Faculty of Electrical Engineering, Computer Science and Information Technology, Osijek, Croatia

 

Detaljan program radionice možete preuzeti ovdje, a prijaviti se možete putem prijavnog obrasca

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.