Prijeđite na glavni sadržaj

Zapošljavanje doktoranda i postdoktoranda

14.9.2018.
Zapošljavanje doktoranda i postdoktoranda

Na Institutu Ruđer Bošković Centar za informatiku i računarstvo otvara poziv za popunjavanje više postdoktorskih radnih mjesta u informatičkoj znanosti, znanstvenom računanju i znanstvenoj djelatnosti. Očekujemo da se istraživači pridruže istraživačkoj skupini koja provodi najsuvremenija istraživanja. Položaji su istraživački položaji i ne uključuju nastavu. Odabrani kandidati će usko surađivati ​​s drugim istraživačkim skupinama iz Hrvatskog centra izvrsnosti za znanost o podacima i naprednim zadružnim sustavima te će biti uključeni u sadašnje i buduće međunarodne istraživačke projekte. Specifična područja istraživanja su: Znanstveno računarstvo, Distribuirani sustavi, Cloud, Fog i Dew računarstvo i usluge, Heterogeno računarstvo (GPU, Intel Xeon Phi, FPGA), Strojno učenje, Big Data Analytics i numerička linearna algebra.

Kandidati će imati mogućnost programiranog razvoja karijere u okviru međunarodne suradnje i boravka u drugim institucijama. Podnositelji zahtjeva trebali bi (ili uskoro dobiti) doktorat iz područja računarstva, matematike, primijenjene matematike, statistike ili srodne discipline. Zainteresirani kandidati trebaju poslati životopis i izjavu o istraživanju putem e-pošte. Položaj mjesta započinje sada i nastavit će se dok se mjesta ne popune.

Zainteresirani kandidati molimo kontaktirajte:

Prof. Dr. Karolj Skala

skala@irb.hr

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.