Prijeđite na glavni sadržaj
TETRAMAX - Technology Transfer via Multinational Application Experiments i HeartStep

Tetramax projekt

Kategorija
H2020
Datum početka
1.9.2017.
Datum završetka
30.9.2021.
Status
Završen
Više informacija

Misija TETRAMAX-a

Pružati inovaciju proizvoda i usluga europskim industrijama, s posebnim naglaskom na mala i srednja poduzeća putem digitalnih tehnologija specifične primjene. Namjeravamo poticati široko usvajanje novih ugradbenih računalnih tehnologija i kibernetičko-fizičkih sustava te njihovih omogućivača u industrijskim i društvenim primjenama važnim za Europu. Nudimo "one-stop shop" podršku i brokerske usluge digitalnih tehnologija temeljene na mreži kompetentnih centara diljem Europske unije. Štoviše, pružamo financiranje eksperimenata prekograničnih transfera tehnologije (engl. Technology Transfer Experiments - TTX) putem otvorenih natječaja.

HeartStep experiment unutar TETRAMAX projekta

Novi eksperiment 'HeartStep' financiran je TETRAMAX prvim pozivom za bilateralni TTX. Prvi poziv već je zatvoren prije nekog vremena, no povlačenje još jednog eksperimenta omogućilo je da "HeartStep" uđe i dobije financijsku potporu od 42.005 eura. HeartStep je TTX između Instituta Ruđer Bošković / Centra za informatiku i računarstvo, Hrvatskog istraživačkog instituta i SAVING trgovine u tvrtki storitve d.o.o u Sloveniji. Zajedno rade na poboljšanju pametnog tijela koji nadgleda srce, što štedi vrijeme u dijagnozi srčanih bolesnika i već se koristi u mnogim klinikama u Sloveniji i ostatku EU.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.