Prijeđite na glavni sadržaj

Održan 8. Festival mladih znanstvenika ZEF-a

30.4.2024.
Održan 8. Festival mladih znanstvenika ZEF-a

Mladi znanstvenici ZEF-a su predstavili svoj rad i na ovogodišnjem 8. Festivalu mladih znanstvenika Zavoda za eksperimentalnu fiziku koji je održan 10.4.2024 u predavaonici krila Ivana Supeka. Nakon otvaranja Festivala, uvodnog govora organizatora te predstojnika ZEF-a dr. sc. Stjepka Fazinića, ravnatelj Instituta dr. sc. David Matthew Smith je održao prezentaciju o O-ZIP-u te se dotakao tema bitnih za mlade znanstvenike. Nakon toga 13 doktoranada i poslijedoktoranda koji su doktorirali unazad godinu dana imali su priliku prezentirati svoj rad vezan uz doktorsku disertaciju. Festival je, i ove godine, bio odlična prilika za poslušati rad mladih znanstvenika iz područja rada ZEF-a, a njima samima je dana mogućnost prezentirati svoj rad u neformalnom okruženju. Kao i svake godine, doktorandi i poslijedoktorandi su motivirano pristupili Festivalu na kojem su se mogle poslušati odlične prezentacije, što je rezultiralo napetim glasovanjem u kojem je pobjedila Ivana Lihtar iz Laboratorija za nuklearnu fiziku sa svojom prezentacijom: "Relativistic Coulomb excitation of Sn isotopes".

Na društvenom događaju pobjednici je uručena simbolična nagrada zajedno s peharom Festivala.

Ovim putem organizatori zahvaljuju svim učesnicima Festivala te ravnatelju na sudjelovanju, a pobjednici čestitamo na najbolje održanom predavanju.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.