Prijeđite na glavni sadržaj

Tečajevi i usavršavanja

CEEPUS usavršavanje u Austriji

Doktorandica Sara Šariri u razdoblju od 16.10.-14.11.2022. odrađuje usavršavanje i mjerenje uzoraka otolita i ljusaka riba metodom LA ICP-MS kod suradnika na projektu dr. sc. Thomasa Prohaske i dr. sc. Andreasa Ziteka na Sveučilištu u Leobenu i Beču. 

ZEZARA

U svrhu promidžbe i povećanja vidljivosti HRZZ projekta BIOTOXMET, voditeljica dr. sc. Vlatka Filipović Marijić 1. 3. 2021. sudjelovala je na online tečaju ZEZARA Udruge Profesor Baltazar. Cilj tečaja bio je jačanje znanstveno-edukativnog sektora u zajednici kroz edukacije popularizatora znanosti i organizaciju znanstveno-popularnih događanja u Hrvatskoj.

A beginners guide to RNA-seq

Za potrebe molekularnih analiza i bioinformatičke obrade uzoraka u okviru HRZZ projekta BIOTOXMET dr. sc. Irena Vardić Smrzlić 20. 8. 2021. sudjelovala je na webinaru “A beginners guide to RNA-seq” u organizaciji tvrtke Novogene.

Uvod u programiranje (Python)

Dr. sc. Irena Vardić Smrzlić , 26.11.2021. završila je tečaj “Uvod u programiranje (Python)”, u organizaciji Sveučilišnog računarskog centra u Zagrebu (SRCE), s ciljem stjecanja znanja potrebnih za bioinformatičku obradu rezultata sekvenciranja RNA, koje se provodi unutar projektnih istraživanja.

Integrirana procjena odgovora akvatičkih organizama na izloženost metalima: ekspresija gena, bioraspoloživost, toksičnost i biomarkerski odgovori (...

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.