Prijeđite na glavni sadržaj

1. Skup mladih znanstvenika ZIMO-a

8.4.2024.
1. Skup mladih znanstvenika ZIMO-a

Mladi istraživači koji se bave istraživanjem mora i okoliša su održali svoj Prvi skup mladih znanstvenika Zavoda za istraživanje mora i okoliša.

Od ljubitelja morskih dubina do zaljubljenika u očuvanje okoliša, atmosfera je bila ispunjena dobrom energijom i uzbuđenjem. Čak 28 mladih znanstvenika, doktoranada i poslijedoktoranada, predstavilo je svoje istraživačke podvige, prezentirajući istraživanja koja su svih oduševila!

Sudionici su imali priliku održati desetominutna usmena izlaganja svojih istraživačkih radova, a ocjenjivali su ih sami sudionici, ali i članovi Povjerenstva u sastavu dr. sc. Martina Furdek-Turk, dr. sc. Ivona Krizman, dr. sc. Ivan Mihaljević te dr. sc. Tea Mišić Radić.

Posebno priznanje dobili su dr. sc. Tanja Vojvoda Zeljko i dr. sc. Maja Levak Zorinc (nagrade za poslijedoktorande) te Karla Orlić, Marija Purgar Filjak i Lucija Pole (nagrade za doktorande) za izvanredne prezentacije.

Hvala svima koji su sudjelovali i doprinijeli da ovaj dan bude inspirativan! Nadamo se da su se tamo rodile nove ideje za neka buduća uspješna istraživanja i nagrade.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.