Prijeđite na glavni sadržaj

ZIMO istraživanja prikazana na punktu "More i okoliš" na Otvorenom danu "ODI2022"

5.7.2022.
ZIMO istraživanja prikazana na punktu "More i okoliš" na Otvorenom danu "ODI2022"

Na IRB-u se 10. lipnja 2022. tradicionalno održao Otvoreni dan (ODI2022), koji je ove godine organiziran u hibridnom obliku, odnosno održano je 11 online predavanja te pet punktova koji su se mogli posjetiti na institutu jer je organiziran dolazak mnogobrojnih školaraca. Na ODI2022 se predstavio i Zavod za istraživanje mora i okoliša (ZIMO), koji je svoje istraživačke teme objedinio na zajedničkom punktu More i okoliš.

S obzirom da je 2022. godina proglašena godinom mladih, naglasak ODI2022 je bio na mladim naraštajima kojima smo omogućili da uđu u svijet znanosti.

Punkt ZIMO-a su upravo osmislili naši mladi kolege koji su pokazali kako se zajedničkim snagama uspješno može predstavili istraživački rad zavoda.

Sudionici na punktu More i okoliš te vodiči na ODI2022 iz ZIMO-a su kolege Ivan Antičević, Anđela Bačinić, Saranda Bakija Alempijević, Ana-Marija Cindrić, Ana Cvitešić Kušan, Iva Dominović, Ines Haberle, Anastazija Huđ, Klaudija Ivanković, Luka Ivičević, Ivana Karamatić, Zoran Kiralj, Tomislav Kralj, Saša Marcinek, Tatjana Mijošek, Iva Mikac Abra Penezić, Marija Petrović, Ana Puljko, Marija Purgar, Ana Ramljak, Ana Rapljenović, Helena Senko, Slađana Strmečki Kos, Sara Šariri i Ivna Vrana Špoljarić.

Predstojnik ZIMO, dr. sc. Tvrtko Smital, je obišao punkt te izrazio zahvalnost za predstavljanje zavoda i sudjelovanje mladih kolega prigodnim zahvalnicama.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.