Prijeđite na glavni sadržaj

Korisni linkovi

Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest

http://www.alzheimer.hr/

Cilj Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest je edukacija i pomaganje članova obitelji oboljelih od Alzheimerove bolest te edukacija i suradnja sa svim ostalim osobama i institucijama koje u svom radu dolaze u kontakt s oboljelima i žele sudjelovati u brizi za osobe oboljele od Alzheimerove bolesti.

Alzheimer's Association

http://www.alz.org/

Alzheimer's Association je najveća volonterska zdravstvena organizacija orjentirana prema Alzheimerovoj bolesti te najveći privatni neprofitni financijer istraživanja Alzheimerove bolesti.

Alzheimer's Disease International

http://www.alz.co.uk/

Alzheimer's Disease International (ADI) okuplja udruge čiji je cilj borba protiv Alzheimerove bolesti i pomoć obiteljima oboljelih. ADI je most između lokalnih udruga diljem svijeta sa Svijetskom zadravstvenom organizacijom.

National Institute on Aging

http://www.nia.nih.gov/

National Institute on Aging (NIA) jedan je od instituta National Institute of Health (NIH) iz SAD-a koji osigurava znanstvene projekte i treninge vezane uz istraživanje starenja. Kongres SAD-a dodjelio je NIA ulogu primarne Federalne agencije za istraživanje Alzheimerove bolesti.

Alzheimer Research Forum

http://www.alzforum.org/ 

Federation of European Neuroscience societies (FENS)

http://www.fens.org/ 

Laboratorij za istraživanje neurodegenerativnih bolesti

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.