Prijeđite na glavni sadržaj

Koronavirus - obavijest o organizaciji rada Instituta

20.3.2020.
Koronavirus - obavijest o organizaciji rada Instituta

Slijedom Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o mjerama ograničavanja okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događaja od 19. ožujka 2020. godine te preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u cilju sprečavanja širenja bolesti COVID-19 na radnom mjestu, a temeljem članka 32. Statuta Instituta Ruđer Bošković, ravnatelj Instituta dr. sc. David Matthew Smith, dana 19. ožujka 2020. godine donio je Odluku o posebnoj organizaciji rada na Institutu slijedom izvanredne situacije uzrokovane epidemijom bolesti COVID-19 na području čitave Republike Hrvatske.

Za vrijeme epidemije Institut neće neposredno raditi sa strankama, osim ako je to nužno zbog specifičnosti radnog procesa.

Nadamo se da ćemo svi skupa svojim društveno odgovornim ponašanjem te provođenjem mjera i smjernica koje donosi Nacionalni stožer civilne zaštite doprinijeti što bržem završetku globalne pandemije COVID 19 te da ćemo se svi skupa što prije vratiti normalnom kako privatnom tako i poslovnom životu.

Hvala na razumijevanju i sretno svima!

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.