Prijeđite na glavni sadržaj

Pametno ih čuvam!

Zahvaljujući globalnom pokretu koji je prije 15 godina krenuo iz Australije, brkovi i brada kao ukras na muškom licu u studenom imaju sasvim novo značenje!
16.11.2018.
Pametno ih čuvam!

Riječ 'MOVEMBER' nastala je spajanjem dvaju engleskih riječi - moustache (brk) i November (studeni). Sinonim je za akciju koja okuplja veliki broj muškaraca koji puštaju brkove i bradu u mjesecu studenom kako bi podigli svijest o važnosti muškog zdravlja, s posebnim naglaskom na borbu protiv raka prostate i testisa, ali i ostalih malignih oboljenja koja pogađaju muškarce.

Podršku akciji te istraživanjima raka na Institutu Ruđer Bošković dala je i tvrtka dm koja se aktivnom kampanjom uključila u akciju tijekom studenog, mjeseca borbe protiv raka prostate kako bi dodatno podigli svijest među muškom populacijom o postojanju muških bolesti i nužnosti redovite samokontrole i pravovremenog liječničkog pregleda.

Podržite donaciju dm-a Institutu Ruđer Bošković za istraživanje i upoznavanje mehanizama novih oblika liječenja raka prostate. Sve što trebate je kliknuti na brk na stranici jer ako u razdoblju od 1.11. do 30.11.2018. zajedno prikupimo 30.000 klikova na brk, dm će Institutu donirati 50.000 kn!

Također pozivamo vas na predstavu Muškarci.hr koja će se održati u kazalištu Kerempuh, 25.11.2018. godine. Prihod od ulaznica umanjen za troškove organizacije predstave Muškarci.hr također je namijenjen istraživanjima raka na IRB-u.

Ovog studenog pokažite svima svoj brk, uključite se u akciju i podignite svijesti o raku prostate i testisa, te važnosti preventivnih pregleda!

Više informacija na stranicama dm-a.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.