Prijeđite na glavni sadržaj

CIR na prvom FER-ovom Danu doktorata

11.3.2016.
CIR na prvom FER-ovom Danu doktorata

U prvom dijelu programa, svoje istraživačke rezultate i iskustvo izrade doktorske disertacije predstavio je dr.sc. Davor Davidović. Njegov rad pod naslovom „Rješavanje velikog punog simetričnog problema svojstvenih vrijednosti na hibridnim arhitekturama“ nagrađen je Srebrnom plaketom "Josip Lončar" koja se dodjeljuje doktorima znanosti za naročito uspješne doktorske disertacije.

U drugom dijelu programa predstavljeni su posteri kojima su doktorandi pokazali aktualne rezultate svojih istraživanja u skladu s temama koje je Senat Sveučilišta u Zagrebu odobrio na temelju propisanog postupka obrane teme doktorske disertacije. U poster sekciji sudjelovali su Ivan Sović, koji je predstavio svoje dosadašnje istraživanje pod naslovom „Algoritmi za de novo sastavljanje genoma iz sekvenciranih podataka treće generacije“, te Eva Cetinić čiji je poster, predstavljajući rad pod naslovom „Računalna detekcija stilskih obilježja slikarskih djela utemeljena na analizi značajki slike više razine“, osvojio priznanje za iznimno uspješan poster na temelju odluke Povjerenstva za odabir najboljeg postera.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.