Prijeđite na glavni sadržaj

TETRAMAX - Technology Transfer via Multinational Application Experiments i "HeartStep" eksperiment

25.9.2018.
TETRAMAX - Technology Transfer via Multinational Application Experiments i "HeartStep" eksperiment

TETRAMAX projekt

TETRAMAX je inovacijska akcija Horizon 2020 koja pruža implementaciju inicijative Europe Smart Anything Everywhere (SAE) u području prilagođenog i niskoenergetskog računanja za računalne sustave i internet stvari. Ukupni proračun projekta TETRAMAX je 7 milijuna eura, a koordinira ga RWTH Aachen University, s 23 partnera, koji pokrivaju gotovo sve zemlje EU.

HeartStep experiment unutar TETRAMAX projekta

Novi eksperiment 'HeartStep' financiran je TETRAMAX prvim pozivom za bilateralni TTX. "HeartStep" je dobio financijsku potporu od 42.005 eura. HeartStep je TTX između Instituta Ruđer Bošković / Centra za informatiku i računarstvo, Hrvatskog istraživačkog instituta i SAVING trgovine u tvrtki storitve d.o.o u Sloveniji. Zajedno rade na poboljšanju pametnog tijela koji nadgleda srce, što štedi vrijeme u dijagnozi srčanih bolesnika i već se koristi u mnogim klinikama u Sloveniji i ostatku EU.

Ostali projekti financirani putem TETRAMAX poziva su:

TEBIX: Tetramax Emergency Beacon Integration eXperiment DPUsim: Simulation Environment for an In‐DRAM Processing Unit EVErMORE: Energy‐efficient Variation awarE MulticORE TETRaWIN: TEchnology Transfer of computational Wirelessly‐powered IoT Nodes Carrots: Cooperative ARchitecture for gaRdening with Open moniToring Systems​

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.