Prijeđite na glavni sadržaj

Projektni sastanci

Kick-off sastanak projekta WasteCare

Prvi sastanak suradnika projekta WasteCare održan je 31. siječnja 2020. godine na Institutu Ruđer Bošković, s početkom u 9:00 h.

Voditeljica projekta dr.sc. Nikolina Udiković Kolić održala je prezentaciju u kojoj je prisutnima predstavila osnovne podatke o samom projektu (budžet, trajanje) te problematiku istraživanja i ciljeve projekta. Objašnjene su projektne aktivnosti u okviru svakog specifičnog cilja i istaknute obaveze svakog člana tima. Dogovoren je također plan i vremenski okvir pripreme znanstvenih radova.

Drugi sastanak projektnog tima WasteCare održan je 25.02.2021. godine on-line putem platforme zoom, s početkom u 9:00 h.

Voditeljica projekta dr.sc. Nikolina Udiković Kolić i doktorandica Ana Puljko su održale prezentaciju o projektu s naglaskom na rezultate dobivene u 1. godini provedbe projekta te predstojeće projektne aktivnosti u narednom razdoblju.

Treći sastanak projektnog tima WasteCare održan je 24.02.2022. godine on-line putem platforme zoom, s početkom u 9:00 h.

Voditeljica projekta dr.sc. Nikolina Udiković Kolić i doktorandica Ana Puljko su održale prezentaciju o projektu s naglaskom na rezultate dobivene u 2. godini provedbe projekta te nadolazećim projektnim aktivnostma i obvezama svakog projektnog suradnika.

Antibiotička rezistencija u uređajima za obradu otpadnih voda u Hrvatskoj - naglasak na beta-laktamaze proširenog spektra i karbapenemaze (WasteCare)

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.