Prijeđite na glavni sadržaj

Novosti

Novi rezultati dobiveni metabolomskim pristupom istraživanju PTSP-a

8.3.2021.

Cilj istraživanja bio je identificirati metabolite čija promijenjena razina omogućuje razlikovanje bolesnika s PTSP-om od zdravih kontrolnih osoba.

Genetičari s IRB-a identificirali su mutaciju koronavirusa na proteinu šiljku E484K u Hrvatskoj

18.2.2021.

Znanstveni tim Laboratorija za naprednu genomiku, pod vodstvom Olivera Vugreka, identificirao je prisutnost mutacije iz brazilske varijante u Hrvatskoj.

Na IRB-u obilježena deseta godišnjica Hrvatskog društva za istraživanje raka

6.6.2019.

Na jednodnevnom simpoziju svoj rad u području istraživanja raka predstavili su mlađi znanstvenici, doktorandi i poslijedoktorandi.

Tisuće građana podržalo dm-ovu donaciju namijenjenu za istraživanje raka prostate na IRB-u

11.12.2018.

U utorak, 11. prosinca dm je predao donaciju od 64.700 kuna Institutu Ruđer Bošković za istraživanje raka prostate. Donaciju su tijekom studenog, mjeseca posvećenog muškom zdravlju, podržale tisuće građana priključivši se dm-ovoj inicijativi 'Pametno ih čuvam' koja u fokus stavlja važnost preventivnih pregleda radi što ranijeg dijagnosticiranja bolesti koje zahvaćaju mušku populaciju.

Ruđerovke dale pregled najnovijih spoznaja o uključenosti proteina p53 u razvoju Alzheimerove bolesti

17.7.2018.

U znanstvenom časopisu Progress in Neurobiology s faktorom utjecaja 14.163 objavljen je rad znanstvenica Laboratorija za proteinsku dinamiku.

Ruđerovki Sonji Levanat uručena Nagrada Grada Zagreba

4.6.2018.

Nagrada se svake godine tradicionalno uručuje istaknutim pojedincima, ustanovama ili udrugama u povodu dana Grada Zagreba.

Zavod za molekularnu medicinu

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.