Prijeđite na glavni sadržaj

Doktorandi CIR-a predstavili radove na FER-ovom „Danu doktorata“

10.3.2016.

Na nedavno održanom „Danu doktorata“ na Fakultetu elektrotehnike i računarstva mladi znanstvenici Centra za informatiku i računarstvo predstavili su svoje istraživačke rezultate.

Doktorandi CIR-a predstavili radove na FER-ovom „Danu doktorata“

Dobitnik Srebrne plakete "Josip Lončar" dr. Davor Davidović, predstavio je, zajedno s još 5 nagrađenih doktora znanosti, rad: "Rješavanje velikog punog simetričnog svojstvenog problema na hibridnim arhitekturama".

U sekciji izlaganja postera o doktorskim radovima, dr. Eva Cetinić i dr. Ivan Sović predstavili su svoje radove, a poster dr. Cetinić za rad "Računalno otkrivanje stilskih obilježja slika  utemeljeno na analizi značajki slike više razine" jedan je od triju nagrađenih.

"Dan doktorata" (PhD Day) uspostavljen je po uzoru na vrhunska svjetska sveučilišta, kao otvoreni skup na kojemu doktorandi javno prezentiraju svoje istraživačke rezultate.

Na Danu doktorata FER-a javno je prezentirano pet nagrađenih doktorata te 29 postera doktoranada koji su uspješno obranili teme doktorskih radova u prethodnoj akademskoj godini.

Kontaktirajte nas

Više informacija

Davor Davidović

dr. sc. , Znanstveni suradnik
Tel:
+385 1 456 1091
Interni broj:
1671
1351

Ova stranica koristi kolačiće

neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.