Prijeđite na glavni sadržaj

Doktorandi CIR-a predstavili radove na FER-ovom „Danu doktorata“

10.3.2016.
Doktorandi CIR-a predstavili radove na FER-ovom „Danu doktorata“

Na nedavno održanom „Danu doktorata“ na Fakultetu elektrotehnike i računarstva mladi znanstvenici Centra za informatiku i računarstvo predstavili su svoje istraživačke rezultate.

Dobitnik Srebrne plakete "Josip Lončar" dr. Davor Davidović, predstavio je, zajedno s još 5 nagrađenih doktora znanosti, rad: "Rješavanje velikog punog simetričnog svojstvenog problema na hibridnim arhitekturama".

U sekciji izlaganja postera o doktorskim radovima, dr. Eva Cetinić i dr. Ivan Sović predstavili su svoje radove, a poster dr. Cetinić za rad "Računalno otkrivanje stilskih obilježja slika  utemeljeno na analizi značajki slike više razine" jedan je od triju nagrađenih.

"Dan doktorata" (PhD Day) uspostavljen je po uzoru na vrhunska svjetska sveučilišta, kao otvoreni skup na kojemu doktorandi javno prezentiraju svoje istraživačke rezultate.

Na Danu doktorata FER-a javno je prezentirano pet nagrađenih doktorata te 29 postera doktoranada koji su uspješno obranili teme doktorskih radova u prethodnoj akademskoj godini.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.