Prijeđite na glavni sadržaj

'Ruđerovkama' dodijeljene nagrade Mreže hrvatskih žena

10.3.2016.
'Ruđerovkama' dodijeljene nagrade Mreže hrvatskih žena

Dr. sc. Ana Sunčana Smith, dr. sc. Iva Tolić i dr. sc. Dunja Šamec dobitnice su nagrade Utjecajne hrvatske žene - Croatian Women of Influence Award u kategoriji Znanost i tehnologija.

Mreža hrvatskih žena, The Croatian Women’s Network, sa zadovoljstvom je objavila dvadeset dobitnica prestižne nagrade 'Utjecajne hrvatske žene i buduće liderice' (Croatian Women of Influence Award). Dodjela nagrada održana je na Međunarodni dan žena u Zagrebu. Među dobitnicama su i ugledne znanstvenice IRB-a Ana Sunčana Smith, Iva Tolić i Dunja Šamec. 

Nagradu je utemeljila Mreža hrvatskih žena - Croatian Women's Network - iz Toronta kako bi ukazala na angažiranost, inovativnost, vodstvo i utjecaj žena hrvatskoga podrijetla u društvu.

Nominirano je gotovo četrdeset žena iz Hrvatske i hrvatskih zajednica u Australiji, Južnoj Americi, Kanadi, Njemačkoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Mreža hrvatskih žena je platforma koja pomaže napredovanju i osnaživanju žena. Mreža hrvatskih žena i nagrada Utjecajne hrvatske žene prepoznaje i povezuje ugledne žene hrvatskoga podrijetla diljem svijeta kako bi njihova postignuća i uspjesi nadahnuli mlađe generacije i pomogli im u ostvarenju njihovog potencijala.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.