Prijeđite na glavni sadržaj

Sudjelovanje hrvatskih znanstvenika na 14. Međunarodnoj radionici o nadzoru ionizirajućeg zračenja

18.12.2018.
Sudjelovanje hrvatskih znanstvenika na 14. Međunarodnoj radionici o nadzoru ionizirajućeg zračenja

14. Međunarodna radionica o nadzoru ionizirajućeg zračenja održana je 8. i 9. prosinca 2018. u Oaraiju, Japan.

224 sudionika iz 18 zemalja sudjelovali su na radionici koju je organizirala tvrtka Chiyoda Technol Corporation. Četiri predstavnice iz Hrvatske (Institut Ruđera Boškovića, Laboratorij za radijacijsku kemiju i dozimetriju te Dječja bolnica Srebrnjak) aktivno su sudjelovale u radionici s prezentacijama u području dozimetrije ionizacijskog zračenja.

Sve četiri hrvatske predstavnice također su sudjelovale na zajedničkom sastanku o budućoj suradnji i zajedničkom istraživanju održanom 11. prosinca 2018. u sjedištu Chiyoda Technola u Tokiju.

Institut Ruđer Bošković (Laboratorij za radijacijsku kemiju i dozimetriju) i Chiyoda Technol Corporation od 2007. godine uspješno surađuju u području dozimetrije ionizirajućeg zračenja te je njihova suradnja jedan od najboljih primjera suradnje znanosti i industrije.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.