Prijeđite na glavni sadržaj

dr. sc. Vlasta Mohaček Grošev

Viši znanstveni suradnik
Telefon
+385 1 456 1020
Interni broj
1420
Znanstveno-nastavno zvanje
Izvanredni profesor
Adresa

Institut Ruđer Bošković
Bijenička 54
HR-10000 Zagreb

Životopis

Obrazovanje

Diplomirala sam fiziku, smjer istraživački, 1988. Magistrirala sam 1991., a doktorirala fiziku 1995. na Pmf-u u Zagrebu, voditelj: dr. Krešimir Furić.

Područja znanosti

Nastava

Predajem izborni kolegij "Spektroskopske metode u proučavanju molekulskih vibracija" studentima doktorskog studija fizike na PMF-u u Zagrebu, smjer Atomska i molekulska fizika.

Predajem "Molekulsku spektroskopiju bioloških sistema" studentima doktorskog studija Molekularne bioznanosti kojeg vodi Sveučilište J. J. Strossmayer iz Osijeka, Institut R. Bošković i Univerzitet u Dubrovniku.

Publikacije - prilozi u časopisima

Izvorni znanstveni rad

Publikacije - prilozi sa skupa (u zborniku)

Sažetak izlaganja sa skupa

Izvorni znanstveni rad

Članstva u profesionalnim udrugama / društvima

član sam Hrvatskog biofizičkog društva

Dana 05.07.2024. instaliran je i pušten u rad novi AFM-Raman spektrometar u Laboratoriju za molekulsku fiziku i sintezu novih materijala. Riječ je o Witec alpha 300 RA instrumentu s dva lasera, 532 nm i 785 nm, te mogućnošću contact i tapping moda, te mjerenja fotostruje, Kelvinove probe i vodljivosti.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.