Prijeđite na glavni sadržaj

LMR novosti

Obilježavanje 60 godina Laboratorija za magnetske rezonancije

06.06.2023. proslavili smo 60 godina Laboratorija za magnetske rezonancije. Naši dragi gosti: dr. Kataev (Leibniz IFW-Dresden), prof. Arčon (Jožef Stefan Institute, Ljubljana), prof. Požek (Sveučilište u Zagrebu, PMF) i prof. Bešić (Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet) zajedno s članovima LMR-a (prof. Ilakovac Kveder, prof. Valić, dr. Merunka i dr. Žilić) održali su predavanja na mini-konferenciji "EPR Day". Ravnatelj IRB-a, dr. David Smith pozdravio je naše goste i prijatelje.

Održana Završna konferencija projekta “Prilagodba povrtnih kultura novim agrometeorološkim uvjetima u Slavoniji”

16.12.2022.

Na Sveučilištu u Slavonskom Brodu održana je 13. prosinca 2022. godine Završna konferencija projekta “Prilagodba povrtnih kultura novim agrometeorološkim uvjetima u Slavoniji” (kodni broj: KK.05.1.1.02.0004), u svrhu informiranja o projektu i projektnim aktivnostima.

Održana Završna konferencija projekta “Prilagodba povrtnih kultura novim agrometeorološkim uvjetima u Slavoniji”

Na Sveučilištu u Slavonskom Brodu održana je 13. prosinca 2022. godine Završna konferencija projekta “Prilagodba povrtnih kultura novim agrometeorološkim uvjetima u Slavoniji” (kodni broj: KK.05.1.1.02.0004), u svrhu informiranja o projektu i projektnim aktivnostima. Projekt se provodi u suradnji s partnerima Institut Ruđer Bošković i Institut za fiziku iz Zagreba u cilju provedbe primijenjenih istraživanja analize stresa i mogućnosti prevladavanja tog stresa korištenjem naprednih tehnoloških rješenja poput plazmom aktivirane vode.

Održana 2. panel rasprava projekta “Prilagodba povrtnih kultura novim agrometeorološkim uvjetima u Slavoniji”

4.11.2022.

Na Sveučilištu u Slavonskom Brodu održana je, 26. listopada 2022. godine, 2. Panel rasprava projekta “Prilagodba povrtnih kultura novim agrometeorološkim uvjetima u Slavoniji” (kodni broj: KK.05.1.1.02.0004), u svrhu podizanja svijesti šire javnosti o utjecaju klimatskih promjena kao i mogućnostima prilagodbe na njih.

Održan 4. info dan projekta “Prilagodba povrtnih kultura novim agrometeorološkim uvjetima u Slavoniji”

29.9.2022.

Na Sveučilištu u Slavonskom Brodu održan je 19. rujna 2022. godine 4. Info dan projekta “Prilagodba povrtnih kultura novim agrometeorološkim uvjetima u Slavoniji” (kodni broj: KK.05.1.1.02.0004), u svrhu podizanja svijesti šire javnosti o utjecaju klimatskih promjena kao i mogućnostima prilagodbe na njih.

Laboratorij za magnetske rezonancije

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.